donderdag 6 september 2012

BEAUTY NEWS..

Harvey Nichols | New Beauty Concept
Het luxe warenhuis (onder andere te vinden in Londen) Harvey Nichols gaat een nieuw concept lanceren met betrekking tot beauty en cosmetica. Het zal niet gaan om een winkel met alleen producten maar een zeer grote winkel waarbij producten, behandelingen en services gecombineerd zullen worden. Het concept zal 'The Beauty Bazaar' gaan heten en ze zullen de eerste winkel gaan openen in Liverpool.

'The Beauty Bazaar' in Liverpool zal drie verdiepingen gaan hebben. Op de begane grond zal een selectie van premium beauty producten verkrijgbaar zijn met daarbij een service waarbij je een personal shopper kan inhuren die producten voor jouw huid en wensen kan aanbevelen.
Natuurlijk zullen er geen 'normale' winkelmandjes zijn maar een luxe tas met een design geïnspireerd op de wereldbekende Hermes Kelly Bag.

Op de eerste verdieping kunnen de klanten terecht voor behandelingen op het gebied van haar, nagels, wenkbrauwen en wimpers. Er zal ook een champagne en cocktail bar aanwezig zijn die opzich al een hotspot moeten gaan worden.

Op de twee verdieping zullen beauty behandelingen plaatsvinden die iets complexer zijn. Denk hierbij aan botox, permanente make-up, tanden bleken en spray tans.
--
Denise (@Celeste_DVG)
info: cosmeticsbusiness