maandag 2 juli 2012

LIFESTYLE

Vrouwen | Foto's
Al ver voor de komst van het internet vonden we het al leuk om foto's met elkaar te 'delen'. Te laten zien hoe we het op vakantie hadden gehad. En toen werden er al stiekem foto's achtergehouden waar we net niet met onze mooie kant op stonden of waar ons buikje net iets te goed te zien was.
Het waren altijd foto's van onszelf en niet van onze vrienden of familie want die stonden er toch altijd leuk op!

Met alle Social Media kanalen delen we nu onze foto's niet alleen met vrienden en familie maar zijn de foto's vaak ook terug te zien voor vreemden. Natuurlijk zet je geen foto's op het internet waar je zelf niet helemaal tevreden over bent, maar waarom doen we dit wel met foto's van onze vrienden of familie?

Uit een enquête van MyMemory.co.uk (1500 Britse vrouwen) blijk dat een kwart van de vrouwen wel eens een foto van een vriendin hebben geplaatst, in bikini, terwijl de desbetreffende foto niet echt heel flatteus bleek te zijn.
Driekwart van de vrouwen heeft wel een eens een foto geplaatst van een vriendin met een niet echt flatterende outfit.

Waarom doen we dit eigelijk? Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat deze foto's vaak uit 'wraak' worden geplaatst, als gevolg van een foto van hunzelf die de vriendin geplaatst zou hebben...
--
Denise (@Celeste_DVG)
afbeelding via: lifeonfersh.blogspot.mx