maandag 9 juli 2012

BEAUTY..

Vichy | Olie
Van olie wordt je bruiner, tenminste dat wordt vaak gedacht. Met een zonneolie moet je goed oppassen, je huid kan namelijk erg snel door kan verbranden door de reflecterende olie. Neem altijd een olie die minimaal een SPF 20 heeft en gebruik voor je gezicht liever geen olie maar een verzorgend gezichtsproduct met een hogere SPF.

Olie is vettig en laat je vaak in de zon nog meer zweten dan dat je al doet. Daarnaast is een olie vaak plakkerig en niet erg prettig in gebruik.
Vichy heeft een zonneolie dat echt voldoet aan alle eisen van een zonneproduct en zeer aangenaam in gebruik is. Het geeft een diepe bescherming en is ook geschikt voor de gevoelige huid. De olie bevat geen parabenen en is hypoallergeen.
De olie is verkrijgbaar in SPF20 en SPF40. Ondanks dat het een olie is, voelt hij niet vettig aan en blijft hij niet op de huid liggen maar trekt goed en snel in.

Je kan de Vichy Capital Soleil Zonneolie online of bij de apotheek kopen voor 17,99 maar is nu online veelal te krijgen met een leuke korting!
--
Denise (@Celeste_DVG)