dinsdag 26 juni 2012

FASHION..

Style | Sky-high pregnancy
Je bent een vrouw van de wereld, houdt van lekker eten, leuke reisjes maken en bovenal houd je van fashion. Dan wordt je zwanger.. Hartstikke leuk! Er gaat een compleet nieuwe wereld voor je open: je toekomst ziet er nog mooier uit, je bereid je voor op het moederschap en je lichaam verandert. Dat betekent dat je niet meer in je 'gewone' kleren past. Tijd voor degelijke, moederlijke outfits? Natuurlijk niet! Een zwangerschapsbuikje (en bijbehorende kilootjes) betekent niet dat je je niet leuk kan kleden. Kijk eens naar deze sterren: allemaal zwanger en allemaal zien ze er even mooi uit.







Zie je het nu niet zitten om op torenhoge hakken te lopen? Dat is begrijpelijk, maar kijk eens naar het idee van een outfit. Dus in plaats van roze Manolo pumps kies je voor knalroze ballerina's.

Een paar tips:

  • Heb je niet altijd zin om je buik te benadrukken? Kies dan eens voor een stijlvolle zwarte outfit met opvallende schoenen.
  • Heb je een feestje en wil je toch een beetje opvallen? Ga dan voor een top of blouse in een opvallende print. 
  • Of speel met wijde en strakke kledingstukken. Een strakke jurk alleen kan te veel worden, maar met een mooi wijdvallend vest er overheen is je outfit veel meer in evenwicht.
  • Een zakelijke outfit? Het broekpak kan altijd. Kies voor een pantalon met rechte pijpen voor de juiste verhoudingen en stijl het af met een mooi colbert.
  • Kleur is altijd goed.

En vergeet niet dat een zwangere vrouw er altijd mooi uitziet!

--
Veronique
Foto's via people.com